Dejligt, at du vil læse lidt om mig!

Mit navn er Rebecca Springer og jeg er 25 år. Til dagligt er jeg bosat i Silkeborg, men tilbyder markedsføring i hele Danmark.

Jeg vil gerne hjælpe dig
Jeg brænder for at hjælpe virksomheder! Det er en stor passion for mig, og det er et kæmpe stort drive for mig at yde og gøre mit allerbedste – også for dig, fordi jeg ved, at effektiv markedsføring hjælper.

Uddannelse og erfaring
Min uddannelsesbaggrund er en markedsføringsøkonom på Aarhus Erhvervsakademi og en professionsbachelor i innovation og entrepreneurship på Erhvervsakademi Midtvest i Herning.

Siden 2016 har jeg arbejdet med markedsføring. Jeg tillærer mig konstant ny viden i faget, gennem kurser og en stor berøringsflade med alle medier. Jeg arbejder bredt – både inden for  foreninger, virksomheder og i kommunalt regi.

Jeg er fuld af idéer
Mine idéer er mange; både helt almindelige, men også kreative løsninger, som hjælper virksomheder med at være innovative og udnytte et muligt marked eller potentiale – faktisk uden at du skal gøre det helt vilde.

En kop kaffe er altid godt
Jeg er vild med en kop kaffe! Og derfor kommer jeg glædeligt forbi dig til en uformel snak, hvor jeg kan fortælle lidt om, hvad jeg kan gøre for din forretning og hvordan vi kan få dig til at få mere succes.

Du er ikke alene
Flere virksomheder har allerede fået hjælp af mig – og det har været med mærkbare resultater. Måske den næste skal være dig?