Dejligt, at du vil læse lidt om mig!

Mit navn er Rebecca Springer og jeg er 23 år. Til dagligt er jeg bosat i Silkeborg, men tilbyder markedsføring i hele Danmark.

Jeg vil gerne hjælpe dig
Jeg brænder for at hjælpe virksomheder! Det er en stor passion for mig, og det er et kæmpe stort drive for mig at yde og gøre mit allerbedste – også for dig!

Uddannelse og erfaring
Min uddannelsesbaggrund er en markedsføringsøkonom på Aarhus Erhvervsakademi og er nu i gang med en top-up uddannelse i form af en professionsbachelor i innovation og entrepreneurship på Erhvervsakademi Midtvest i Herning. Her får jeg endnu flere redskaber indenfor mit felt, som er markedsføring, ledelse, innovation og økonomi.

Siden 2017 har jeg arbejdet med markedsføring, og jeg tillærer mig konstant ny viden i faget. Min berøringsflade har været stor, da jeg har arbejdet med markedsføring hos både foreninger, virksomheder og i en kommune.

Jeg er fuld af idéer
Mine idéer er mange; både helt almindelige, men også kreative løsninger, som hjælper virksomheder med at være innovative og udnytte et muligt marked eller potentiale.

En kop kaffe er altid godt
Jeg er vild med en kop kaffe! Og derfor kommer jeg glædeligt forbi dig til en uformel snak, hvor jeg kan fortælle lidt om, hvad jeg kan gøre for din forretning.

Du er ikke alene
Flere virksomheder har allerede fået hjælp af mig – og det har været med mærkbare resultater. Måske den næste skal være dig?