Reference fra nuværende og tidligere samarbejder

Gennem min tid som selvstændig har jeg arbejdet med flere forskellige type virksomheder – store som små.

De varmeste anbefalinger til Rebecca og Forståelig markedsføring. Rebecca er utrolig kompetent og passioneret – takket være hendes indsats og dygtige arbejde har vores virksomhed kunne udvikle sig og blomstre. Man er helt tryg ved at lade Rebecca varetage markedsføringen. Desuden er Rebecca helt personligt en gevinst for alle arbejdspladser, med det faglige indspark, men ikke mindst hendes dejlige væsen og gode humør!

Det er en fornøjelse og inspiration at arbejde med dig Rebecca. Kompetent, hjælpsom og så gør du det hele legende og let.

De varmeste anbefalinger til Rebecca og Forståelig markedsføring! Rebecca er super rar person og meget dygtig til sit arbejde. Hun dedikerer sig til opgaven med en kanon grafisk forståelse og markedsføring der via SoMe rammer den ønskede målgruppe SPOT ON! Kh. Nicki Juhl – Juhl:Booking

❝Du gjorde det fantastisk på AkupunkturAkademiet, Rebecca. Stærke, relevante, informative og præcise indlæg om henholdsvis Instagram og facebook. Efterfølgende gode tips og idéer med afsæt i en af deltagernes egen virksomhedsside på facebook. Der er mange – rigtigt mange – der får glæde af din viden og din formidlingsevne i mange år fremover.